Color Mill is een familiebedrijf in Australië, gespecialiseerd in kleurstoffen voor voedingsmiddelen, gespecialiseerd in de cake- en bakindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche hebben ze trends zien komen en gaan. Met behulp van moderne formules en processen heeft Color Mill een reeks op olie gebaseerde kleuringen ontwikkeld die beter presteert dan conventionele gelkleuring.

Het verschil?
Ze hebben alle materialen op waterbasis verwijderd en vervangen door bak- en cakevriendelijke oliën, deze oliën mengen zich veel beter dan gels op waterbasis (waarvan we weten dat ze waterafstotend zijn door de oliën in uw baksel). Bovendien worden onze kleuren onderworpen aan een gespecialiseerd micro-freesproces om een ​​kleur te creëren die zowel korrel- als streepvrij is. Met deze micropigmenten kan de kleuring effectiever worden gemengd, waardoor minder kleuring nodig is. Oh en hebben we al gezegd dat de kleuren geen vulstoffen en gums bevatten?  Ze weigeren een compromis te sluiten op kwaliteit!

Voordeel van Color Mill:
100% op oliebasis (verspreidt zich door effectief bakken)
Micro-gefreesd (korrel- en streepvrij)
Gemaakt met pigmenten in plaats van kleurstoffen (veel beter bestand tegen vervagen).
100% allergeen vrij - Halal - Vegan (excl babypink, raspberry, rose) 

Geschikt voor botercreme, Chocolade, Cacaoboter, fondant, ganache, Cakebeslag, Royal Icing en al het andere dat heerlijke vetten en oliën bevat.

 

 

© 2018 - 2024 Sprinklelicious | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel