Eetbare lijm om sprinkles, eetbare decoratie, figuren, bloemen of andere decoratie te bevestigen. De lijm is na het opdrogen onzichtbaar. Kleurloos, geurloos, smaakloos, dus het heeft geen enkele invloed op je…
Eetbare lijm€ 2,25Glucosestroop kan gebruikt worden in vele zoet recepten zoals desserts, snoepgoed, taarten en jam. Glucosestroop voorkomt de vorming van suikerkristallen en geeft meer souplesse aan o.a. modelleerchocolade, royal icing, fondant en…
Glucosestroop€ 2,95Glycerine wordt gebruikt om icing / fondant te verzachten en zorgt voor flexibiliteit. Kan ook worden toegevoegd aan biscuit / cakes om een zachtere textuur te creëren.
Glycerine€ 2,35Maak prachtige taartdecoraties om designelementen in een heldere kleuren te creëren: edelstenen, ramen, mozaïeken, geodecakes. De FunCakes Isomalt kan worden verwarmd zonder zijn zoetheid te verliezen of van kleur te…
Isomalt€ 4,60